Το ραντεβού, το τιμολόγιο και οι ανατροπαί

* Δευτέρα 14 Δεκεμβρίου, 12:34 π.μ. *

Το ραντεβού
Σωστές κυρίες και οι δυο τους. Αλλά και ο koumartzis αληθινός gentleman. Ξεκούραστος και με δυνάμεις ήταν στο σημείο συνάντησης στην ώρα του. Στο ζουμί, μπορεί να μην είχαμε την ποικιλία προηγούμενων χρόνων (4-3, 4-4, 3-2), αλλά τα βασικά τα είχαμε. Ανατροπή 1/2 και φύγαμε όλοι ευχαριστημένοι αφού πρώτα ανανεώσαμε το ραντεβού για τον β' γύρο.

Το τιμολόγιο

Ας αναφερθώ τώρα στους λιμενεργάτες του Λίβερπουλ και την τεράστια σωβρακοφανελάρα τους (τόσο βαριά που ούτε γερανός 1000 τόνων μπορεί να σηκώσει). Μιλάμε για ειδική περίπτωση εταιρίας που ανήκει με την αξία της στην κατηγορία της Μίλαν. Μόνο τυχαίο δεν είναι αυτό. Ποιός μπορεί να ξεχάσει άλλωστε τους 2 πρόσφατους σικέ τελικούς C.L. μεταξύ τους. Με τη βαριά και ασήκωτη φανελάρα να γυρνάει στον πρώτο το σκορ από 0-3 σε 3-3, και να κατεβάζει τα σώβρακα στον δεύτερο. Ποιός μπορεί να ξεχάσει τις 3 σερί ανατροπές από ημίχρονο που έκανε φέτος η Μιλανάρα μέσα σε 8 μέρες. Η φανελάρα είχε κάνει 2 καρμπόν που τις διαβάσατε εδώ. Ζήλεψε όμως και τις τρίτωσε σήμερα με γκολ πάλι στο διάστημα 41'-43'. Καλά ρε, δε βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια; Βάλτε και λίγο ποικιλία, σκοράροντας το γκολ σας στο 15' ή στο 25' ή έστω στο 35'.
Ο koumartzis όμως δεν θα μείνει μόνο στα σάλια και τις ενδείξεις. Θα παρουσιάσει ντοκουμέντα κύργιοι. Εξασφάλισε για την πάρτη σας και σας παρουσιάζει σε παγκόσμια αποκλειστικότητα το τιμολόγιο που κόβει η εταιρία για τις ανατροπές. Ατρύπητο βέβαια αφού η αρμόδια ΔΟΥ δεν δεχόταν να θεωρήσει λόγω παράνομης δραστηριότητας. Το όνομα του πελάτου αλλάζει μόνο. Το Νο1 ήταν στο όνομα Λυών, το Νο 2 στο όνομα Φλωρεντία. Ιδού το σημερινό, Νο3:


free counters