Πλήρωσαν.....

* Τετάρτη 24 Νοεμβρίου, 2:58 μμ *

.....για μια ακόμη φορά ο 5ος Όμιλος του Σεντονιού και η Μπάγερν του Franz.

Κλασσική περίπτωση ανατροπής η χθεσινή, με το 0-2 στο ημίχρονο να γίνεται εύκολα (για όποιον είδε τον αγώνα ή φάσεις του) 3-2 στο 84', και να επιβεβαιώνει ξανά την εκτίμηση που έγινε την επομένη της κλήρωσης οτι πρόκειται για στοιχηματικό-στησιματικό Όμιλο.


** Μια νέα εκδοχή στο πώς πραγματικά προφέρεται ο Βέλγος πορτιέρης σε club (δήθεν αμυντικός για άλλους) Βαν/Φαν Μπο'ι'τέν/Μπούιτεν/Μπιούιτεν ήρθε να προσθέσει χθες ο περιγραφέας Αλέξης Σπυρόπουλας. Βαν Μπάουτεν τον ανεβοκατέβαζε και μας ανάγκαζε να πέφτουμε από καρέκλες, καναπέδες και ντιβάνια.

** Ανάλυση για τα φετινά Ρεμάλια και τα αποτελέσματα τους θα γίνει την προσεχή Τρίτη. Ας σχολιάσω όμως κάτι εξωστοιχηματικό. Βλέποντας την Χριστίνα Ρονάλντο καταλαβαίνει κανείς την διαφορά του από το τσίρκο-κουβαριστράκι (δήθεν καλύτερο παίκτη του πλανήτου). Ο δεύτερος όπως έχω πολλές φορές γράψει είναι για κόλπα στο Medrano, ενώ ο πρώτος είναι ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ (με τα όλα του). Αν έκοβε τα αδερφίστικα ψαλίδια (και μαχαίρια) θα έπαιρνε και άλλους πόντους.

** Για την κωμωδία με τις αποβολές των Ρεμαλιών, η φώτο τα λέει όλα:
free counters