Τύλιξε το

* Τετάρτη 21 Απριλίου, 6:56 μ.μ. *


3/11/2009. Αρχικά μην χαίρεστε.....Δεν γιορτάζουμε κάποια επέτειο για να σας κεράσω. Κατά δεύτερον μην λυπάστε.....Δεν είχε γίνει κάτι τραγικό. Απλώς την ημέρα εκείνη έπαιζε ο Αυτοκράτωρ Φράντζ, η Μπάγερν δηλαδή, με την Μπορντό. ''Ε χεστήκαμε ρε koumartzi'' θα μου πείτε και φαινομενικά θα έχετε δίκιο. Αλλά ρε μεγάλοι εκτός από τις αποκαλύψεις για τις επιθυμίες του Μιχάλλλλλη, είχα κάνει και εκτιμησιακή εκτιμησάρα. Διαβάστε λίγο εδώ. Ααααα.....Καλά τα είχα γράψει ε; Γαλλικιά ομάδα στους τέσσεροι, με το προβάδισμα να το έχει η Λυόν/Λιόν/Λυών.

Τα έφερε από εδώ, τα πήγε από εκεί ο Μιχάλλλλλης Πλατίνι έστησε να βγεί και γαλλικός εμφύλιος στους 8, για να εξασφαλιστεί η θέση πανηγυρικά, πέρασε και η Λυόν τα Ρεμάλια που δεν θα είναι στον τελικό όπως άστοχα εκτιμούσα, και να σου σήμερα ο Λύσσανδρος, ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη (ο Ντελγκάδος ρε μεγάλοι), ο Σάσος Μπάστος, ο Σισόκος και ο Κρίς-τάρας να κουνάνε το σεντόνι στην γηπεδάρα της ασφαλιστικής. Απέναντι στο καμάρι του Μονάχου (εδώ ας επέμβει ο γελίατρος). Στο καμάρι που είναι σε μεγάλη φόρμα (adidas) όπως λένε οι ειδικοί, αφού συνέτριψε με 7-0 το Χ-αννόβερο. Εδώ αρχίζουν τα ωραία. 7-0 ε; Ωραίο το παραμύθι στο λαό, που απ΄οτι βλέπω το κατάπιε αμάσητο. 94% ποντάρισμα στον άσσο.

-Και το διπλό πόσο το δίνεις ρε μάστορα για μας που βλέπουμε Λυόν;
- 5.50 ρε κουμαρόσκυλο koumartzi.
- Ωρρρρραίο το 5.50. Είναι πολύ ωρρρρρραίο το 5.50 ρε. Τύλιξε το και βάλε και σε μια διαφανή πλαστική σακούλα το 5.50 για διπλό στο ημίχρονο. Και πού 'σαι μάστορα.....Επειδή γουστάρω να σπάσω πλάκα σήμερα, τύλιξε και σε μια λαδόκολλα το 12.00άρι απόδοση που βρήκα για νίκη της γαλλικής με 2 ή παραπάνω γκόλ.

Αύριο, σχολιασμός του Ίντερ-Πανιώνιος.

// Πάλι θα φάμε στην μάπα αυτόν τον πορτιέρη των Βελγικών clubsssss, αυτό το κρέας τον Βάν/Φάν Μπούιτεν/Μπόιτεν. //

// Χρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν σήμερα.....Εδώ κολλάει το ''όποιος κατάλαβε-κατάλαβε''..... Πού ξέρεις.....Μπορεί να υπάρχουν και τέτοιοι ανάμεσα στους αναγνώστας του blog. //
free counters