Έγκλημα..και.. τιμωρία


Επειδή ορισμένα τσατσάκια πιστεύουν πως το blog υπάρχει μόνο για να πουλάμε μαγκιά και να σηκώνουμε τις νίκες μας, πάντα θα υπάρχουν αναφορές σαν τη σημερινή.
Εγκληματική αμέλεια προς τις τσέπες μας θα μπορούσε να χαρακτηριστεί το χθεσινό 4-3 στο ΑΑΑΑλομπορ-Σιλικαμποοορ, δείτε γιατί:


Ξέρουμε πολύ καλά ότι τέτοιου είδους προϊστορίες δεν συγχωρούνται ΠΟΤΕ.. ΑΛΛΑ (γιατί παντού υπάρχει το αλλά).. ΔΕΝ γίνεται κύριοι μου να με το βάζετε στις 16:00 Παρασκευής, ο λαός ακόμη εργάζεται μέχρι εκείνη την ώρα (εξαιρούνται οι Δημόσιοι, οι οποίοι μάλλον θα κάθονται από την Πέμπτη για ένα καλό τριήμερο)..
Κατ’αλλα 3 ανατροπές και δύο 4-3  σε Παρασκευή… Χτυπάνε από παντού πλέον και δεν μπορείς να χαλαρώσεις ούτε μία μέρα..

*Απεργία λέει κάνουν οι Ποδοσφαιρισταί στη Νορβηγία μας γιατί λεει δεν έχουν το δικαίωμα να φορούν αθλητικό υλικό διαφορετικής μάρκας από αυτήν που προσφέρει τις εμφανίσεις της ομάδας τους!!! Εγώ βέβαια θα κρατήσω μόνο αυτό από το παραπάνω άρθρο: ''Το συνδικαλιστικό όργανο των παικτών στη χώρα των φιορδ εξήγγειλε απεργία…''   Να ξέρετε ότι ένα από τα όργανα είναι Ελληνας. 100%.. Στήσε ρε κάνα ματς και χέσε μας τωρα...

*Μόνο τι νούμερο σωβρακοφανέλα φοράμε δεν ζήτησε το γκομενάκι της απογραφής, ποια στάση μας αρέσει στο κρεβάτι κτλ…

10:00@21/5

free counters