Τσέστερfield

* Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, 14:42 *

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν οι 2 αγγλικές ομάδες, δίνοντας όπως θα έλεγαν τα τσατσάκια το παρακάτω αγγλικό σκορ:

* Τις ίδιες φωτειναί επιγραφαί βλέπω οτι έχουν τοποθετήσει τα περισσότερα πραΧτορεία του Οργανισμού. Από μέσα βέβαια στη συντριπτική πλειοψηφία, παραμένουν το ίδιο παρακμιακά και το ίδιο 'δεκαετία '80'. Έπρεπε να αρχίσει ο εκσυγχρονισμός τους ε; Μπα, όπως φαίνεται αυτό που έπρεπε ήταν να δοθεί προμήθεια στον ταμπελοφιάχτη.

Checkpoint Iraklis

* Πέμπτη 10 Νοεμβρίου, 14:29 *

Ωραία αφορμή έδωσε ο luque. Γι΄αυτό ήρθε η ώρα να αποκαλυφθεί ο πραγματικός λόγος που ρίξανε-διαλύσανε τον Ηρακλή. Εμείς βέβαια τα ξέραμε από πέρσι και σας παρουσιάζουμε και τας αποδείξεις:



Έτσι είναι κύριοι Ηρακληδείς. Όταν κάνετε βλαχομαγκιές εις την Γερμανικήν Πρωτεύουσαν και στιγματίζεται τουριστικά σημεία, αυτά (θα) παθαίνεται.

* Ο στοιχηματισμός οτι θα ξαναεμφανιζόταν μπροστά μας το μεταμφιεσμένο πιθήκι από τα κατάμαυρα (λες και υπάρχουν λευκά) σκοτάδια, είχε διακοπεί πριν καν αρχίσει. Τί κι αν το ξέραμε, τί κι αν το περιμέναμε. Είχε τον τρόπο να μας έχει στην πρίζα. Την άλλη φορά του αξίζει μια ψεύτικη και σκηνοθετημένη λιποθυμία συνδυασμένη με προσωρινή διακοπή αναπνοής. Εκεί θα δούμε ποιος θα γεμίσει τα βρακιά του. Θα υπάρχει έτσι και η αφορμή για 2-3 με τα κλειδιά.
free counters