ΣΤ' Όμιλος

* Πέμπτη 10 Ιουνίου, 7:28 μ.μ. *


Συνεχίζεται το μοναδικό υπεραφιέρωμα στους ομίλους του Μούντιαλ. Όμοιο του δεν υπάρχει πουθενά..... Σήμερα ο έΧτος.....

Ιταλία: Οι μαφιόζοι.....Οι αρχιερείς του παρασκηνίου. Το τί έγινε το 2006 το γνωρίζουν και τα χαλίκια. Έπρεπε να ξεπλυθεί η ντροπή των στημένων. Στο σήμερα, (πάλι) με Λίπι στην πρώτη καρέκλα του πάγκου, με υλικό-κοκτέιλ παλίοι με νέοι και κυρίως με την αναμενόμενη αβάντα, οι Ιταλοί είναι για μια ακόμα φορά υπολογίσιμοι. Τους βλέπω δεύτερους όμως στον όμιλο. Όσο για Γκατούζο, Καμορανέζι-ς και Σία Ο.Ε. θα σιχαθούμε να τους ξαναβλέπουμε..... Όχι άλλο Γκατούζο ρεεεεεε...... Όχι άλλο Γκατούζο. Τουλάχιστον κανονίστε καμιά ανατροπή.

Παραγ-κ-ουάη: Θα κάνει την έΧπληξις και θα τερματίσει πρώτη στον όμιλο. Έτσι λέει o koumartzis τουλάχιστον. Έτσι κι αλλίως δεν γίνεται να έχομε 8/8 στις πρώτες θέσεις των ομίλων από γκράν φαβόρες. Θα σπάσουν 2-3..... Και μία απ' αυτές τις εΧπλήξεις θα είναι οι ΠαραγΚουανοί.

Σλοβακία: Εντάξει είναι σφιχτοί, είναι δυναμικοί, έχουν 2-3 τεχνιτάκια και άλλους τόσους γΛήγορους, αλλά τί να τα κάνω όλα αυτά; Ως χώρα είναι ανύπαρΧτη και εκτός πραγμάτων. Υπομονή..... Οι διακοπές στην κοντινή Κροατία πλησιάζουν.

Νέα Ζηλανδία: Νέο φρούτο αυτοί..... Και είναι και εποχής μάλιστα. Ουδεμία σχέση δεν έχουν τα παλουκάρια με το τόπι. Θα μπούνε μέσα να παίξουν ξύλο, να οργώσουν τα γήπεδα με τα τάκλιννννν και να ματώσουν κάνα Ιταλιάνο. (Αν και απ' οτι θυμάμαι πρέπει να έχουν και μια φιλκή ανατροπή μεταξύ τους.) Αυτά είναι τα στοιχεία τους και προσωπικά τα γουστάρω σε αυτό το light ποδόσφαιρο που βλέπομε τα τελευταία χρόνια. Μποξέρ δηλαδή οι τύποι και δεν τους βλέπω να μετατρέπονται σε σάκο του μπόξ. Α, 24/6 γυρίζουν σπίτι.

Καρέ του Άσσου…

με luque μπαστούνι..

Το τονίζω από την αρχή, το πρώτο μου στοιχηματικό για το Μούντιαλ δεν θα -εμ-περιέχει ανατροπέννν και αποδοσάρεννν που θα σπάσουν κόκαλα, αλλά αποτελεί τις σκεψιακές μου.!!!

Group A
17:00 South Africa v Mexico | 21:30 Uruguay v France

Στις 12 παρά 20 περίπου ο πίναξ θα λέει 1-1-1-1 βαθμουλάκο και για τους τέσσεροι του ομίλου Α. Πως θα γίνει αυτό;;

ΗΤ/FT
1/X or X/X or 2/X σε R-Groups (από ένα Group για κάθε ματς) και ζητάμε τις 9 δυάδες…
12 -4,6- 14 οι αποδοσιακές για τους απεργοσπάσται του μονοπωλίου.. (ΑΠΕΡΓΑΜΕ ΡΕΕΕ)
17 -4,2/4,5- 17 στη Sporting του στοιχήματος (με manual το παίξιμο των δυάδων..)
15 -4,33/4,75- 15 στη 3και6και5 του στοιχήματος

Σωστό Σκορ (όπως μεταφράζουν στην 365 το exact score!!!χαμός)
South Africa v Mexico | Uruguay v France
        0-0 or 1-1 or 2-2 | 0-0 or 1-1 
8 -6- 17 | 8-6 κάπου εκεί πάνε και έρχονται οι αποδόσεις..
Group-akia 2άδες...

Αυτά για την Day 1..

02:40@10/6
free counters