Είσαι ΘΕΟΣ...

Γράφω κυρίως για τον κουμαρτζή γιατί το είπε και το έκανε, αυτό αποδεικνύει ότι πιστεύει όσα λέει και φυσικά ρίχνει όσα λέει στο ταμείο και στον κουβά (πάντα θα υπάρχει ο κουβάς).

Τώρα που απολύθηκε κιολας ελπίζω να τα καλό φάει τα φράγκα...Πάντα τέτοια ρεεεεεε.

Θα πω και αυτά που έπιασα και γω αλλά με συντελεστά 12,κάτι δεν συγκρίνουμε με τα 257 του κουμαρτζή...
1) Γκόιας 1
2) Κοριτίμπα Χ
3) Ιντερ >3.5
Βραδυάτικα ταμείο γιατί είχαμε τρελούς κουβάδες το απογευματάκι (δικαιώθηκαν οι ηλεκτροφόρες αποδόσεις όπως λέει ο κουμαρτζής - τσάκ στην μέση...τσάααααααααααααακ)

Τα λέμε αργότερα..
ΥΓ: Περιμένουμε όλοι τον Φιλόσοφο να δώσει προγνωστικά ή να γράψει κάτι αν και ξέρουμε ότι τρέχει ασταμάτητα...

ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ


Επιστροφή στα ταμεία.Και όχι σε οποιαδήποτε ταμεία.....4 στα 4......257 ο συντελεστής( 3,10 * 6,75 * 3,15 * 3,90).....Σιγά τα λαχανά-κια Βρυξελλών όμως .....Έχω πληρωθεί 5αδα με 1.711 συντελεστή (3,60 * 4,20 * 4,333 * 5,50 * 4,75).Τι να μας πεί το 257.Και τώρα που το σκέφτομαι.....ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΩ.....

Η χθεσινή μου ψιλοανάλυση αποδείχθηκε λίρα 100.Μαριμπορ και Ντιναμο Μόσχας έκαναν αυτό που επέβαλαν οι Οπαπ-ικες αποδόσεις τους.Οι ΣΕΡΙΦ-ηδες του Τιρασπολ απέδειξαν οτι άξια φοράνε το χρυσό αστέρι (εδώ ο ΟΠΑΠ άλλαξε τις αποδόσεις ρίχνοντας το Χ από το μαγικό 3,40 στο 3,10), ενώ τα αδέρφια στο ΣΑΛΤΣΑ-μπουργκ -Ντιναμο Ζαγκρεμπ μοιράσανε ΤΣΑΚ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ το καρπούζι και επαλήθευσαν την πρώτη σκέψη που έκανα για το ματς.

Καλά ήταν.

Πέρασε και το Χ της Σπορτιγκ Λισσαβώνος αλλά δεν το τίμησα ο μαλάκας.Μιλάμε ΤΟΥΣ ΞΕΒΡΑΚΩΣΑ μπροστά στην πλατεία Αριστοτέλους.Για να δούμε τι θα περάσει σήμερα από το Europa League.

* Kοπροσκύλιαζα όλη μέρα χθες και αναγκάστηκα να τα ρίξω σε πρα-χ-τορείο.Δεν θα με χαλάσει καθόλου σήμερα να πληρωθώ από το μονοπώλιο.

* Back to base σε λίγες ώρες.Luque θα τα πούμε μεσημέρι προς απόγευμα για καφεδική καφεδάρα στο Da Capo .Πάρε τηλ. και allenatore Nicolo και πες του να αφήσει τις μαλακιές και να (ξανά)ρθει στο στέκι.

* Γουστάρω να κυκλώνω.

* VAMOS.
free counters