ΜEGA-ΛΗ EMΦΑΝΙΣΗς


Πολλά τα θέματα, ας ξεκινήσω:

* Χρηστάκη Σωτηρακόπουλε έχεις ξεφύγει. 'Οχι τώρα, αλλά εδώ και χρόνια. Απλά όσο περνάει ο καιρός καραγκιοζεύεις όλο και περισσότερο. Δεν σταμάτησες χθες να λες οτι κάνει μεγάλη εμφάνιση ο Δαφνοστεφανωμένος. Μια ομάδα που δεν πέρασε το κέντρο.Αλλά τι άλλο να περιμένει κανείς από σένα όταν στο Αεκ-Σεβίλλη 1-4 πριν 2 χρόνια, έλεγες οτι ο τάδε παίκτης της Αεκ κάνει εκπληκτική εμφάνιση ο δήνα τρομερή και οτι η συνολική εικόνα μιας τραγικής ομάδας, ήταν καλή. Τί;;;;; Είναι φιλαράκια σου όλοι αυτοί και τους αβαντάρεις; Θές να πουλήσεις το προίον του καναλιού; Τα παίρνεις; Ή μήπως είσαι άσχετος με το άθλημα; Ή μήπως όλα τα παραπάνω μαζί;;;;;

* Μας πρήξανε τις μπάλες με την τεράστια εμφάνιση του κηπουρού.....Τραγικοί όλοι τους. Ο μεσήλικας ήταν απλώς εκεί που έπρεπε. Τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο. Ήταν στις θέσεις που έπρεπε να είναι ένας απλά καλός τερματοφύλαξ που συμμετέχει σε τέτοιες διοργάνωσεις. Σε ολόκληρο τον αγώνα έκανε όλη κι όλη μία καλή απέκρουση (και όχι απόκρουση που λένε οι μορφωμένοι). Όλα τα άλλα που λέγονται είναι του κώλου, και αν θέλετε να το πάω παραπέρα, τα περισσότερα shots των Άγγλων ήταν προβλέψιμα. Προσοχή, δεν λέω οτι το έκαναν επίτηδες, αλλά η αλήθεια έιναι οτι τα 9 στα 10 ούτε σε καμία γωνία πήγαν ούτε σε κάνα παραθύρι ψηλά. Γιατί έτσι και πήγαιναν, ο κηπουρός θα τα έβγαζε φωτογραφίες και το κοντέρ θα έγραφε πολλά.

* Εθνική Ελλάδος θύμισε ο Δαφνοστεφανωμένος ψες, και προσωπικά ο koumartzis δεν τον κατηγορεί καθόλου. Με αυτούς που έχεις, διαλέγεις αναλόγως και πως θα παίξεις. Ταμπούρι πίσω λοιπόν και όσα λιγότερα φάμε.

* Αυτές οι καραγκιοζιές με τις διαιτησίες να σταματήσουν. Διαμαρτύρονται στο Λιμένα (και όχι λιμάνι) για τα σφυρίγματα του κυρ διαιτητά και για το γκολ οφσαιντ. Ο koumartzis δεν θα πεί αυτό που λένε οι καραγκιόζηδες και οι χθεσινοβιτς, ότι με αυτά που κάνει ο Ο.Σ.Φ.Π. στην Ελλάδα, καλά να πάθει, γιατί δεν ασχολείται με τέτοιες μαλακίες. Αλλά θα πεί τα σωστά. Δηλαδή, περάστε πρώτα το κέντρο, αλλάξτε 2-3 συνεχόμενες πάσες στην επίθεση, κάντε και κάνα σουτ της πλάκας από τα 21 μέτρα, και μετά μιλήστε για το στραγάλι.

* Ο μεγάλος Μανόλο Μαυρομάτης ήταν χθές στην άθλια, σιχαμερή και σάπια εκπομπή του Μega. Γουστάρουμε Μανόλο παρόλο τις μαλακίες που λέει, γιατί η φωνή και οι γκριμάτσες δεν αντιγράφονται. Θα είναι υποψήφιος στην Α΄Αθήνας λέει, αλλά μακάρι να μην βγεί για να τον ακούσουμε πάλι σε καμια περιγραφή από τα παλιά. Η αβάντα βέβαια που έπεσε από τα τσατσάκια-δημοσιογραφάκια ήταν συνεχόμενη, με τον φουκαρά Μανόλο να δηλώνει στις 2 τα ξημερώματα οτι ο αγώνας για μια ψήφο δεν τελειώνει ποτέ. Τί να λέμε ρε μάγκες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters