ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΠΑΣ ΛΕΥΚΑΡΙΤΗ;


APOEL Nicosia v Chelsea
Μετά την περσινή μεγάλη πορεία που έκανες με την Ανόρθωση Μάριε Λευκαρίτη (αλήθεια πού είναι αυτή η μεγάλη ομάδα που συγκλόνισε τας Ευρώπας πέρσι;), φαίνεται ότι θες να κάνεις και φέτο το ίδιο με τον ΑΠΟΕΛ. Με προπονητή τον Γιοβάνοβιτς, και παίκται όπως ο Χίωτης, ο Πουρσαιτίδης, ο Κόντης, ο Χαραλαμπίδης.....Δεν αντέχω ρε αλητοαλήτες τόσο γέλιο.....Δεν αντέχω. Αν πάρεις αποτέλεσμα σήμερα και με την Τσέλσι, υπόσχομαι να βάλω μόνιμη φωτoγραφία σου στο blog και να γίνω ο μεγαλύτερος υποστηρικτής σου για να φάς τον Μιχάλλλλλη από την θέση του προέδρου της UEFA και να αναλάβεις εσύ ο αντιπρόεδρας. Θα κάνω προεκλογικό αγώνα για την πάρτη σου ρε μάγκα. Πάντως δεν θα σε ποντάρω στο 1Χ απόψε, αλλά θα πάω με το 3,5+ στα τεμάχια που δίνει το συμπαθητικό 3.20.

CSKA Moscow v Besiktas
Livescore και livebet ανοικτό. Μπορεί να έχουμε ανατροπή. Από κοντά και το διπλό στο ημιχρόνιο στα 5.00 φράγκα.

Real Madrid v Marseille
Με φόρα από την συμφωνία με την χορηγάρα 4,5 + στα τεμάχια. Ας πουλήσουμε λίγο παραμύθι στον λαό λοιπόν στα 3.75 φράγκα.


Περισσότερες επιλογές έχει αύριο. Βλέπω ήδη 3-4 πυραύλους MLRS έτοιμους προς εκτόξευση. Γι αυτό προσοχή πως θα μπείτε στο blog αύριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters