Απόψεις

* Πέμπτη 21 Απριλίου, 13:49 μμ *

** Για το χθεσινό, παρότι η διοργάνωσις του Ντελ Ρέι είναι καρναβάλι, ο τελικός ήταν χορταστικός(ζητούσες άνετα Coca Cola στο τέλος) σε μια γηπεδάρα που κακώς θα γκρεμιστεί. Χωρίς να αναιρείται και χωρίς να ακυρώνεται ούτε γράμμα από τον παρακάτω κανόνα, ο Μουρίνιο έδειξε και χθες γιατί είναι το Νο2 στον πλανήτη (μέχρι να πάρει σύνταξη ο γέρο Φέργκιουσον).

** Όπως ήταν αναμενόμενο η νέα μόδα των ψευτοεπαναστατών, πάλι μίλησε για αντιποδόσφαιρο, πάλι μίλησε για κατενάτσιο, ενώ ακούστηκε και το κορυφαίο ότι το ματς ήταν μούφα επειδή μπήκε μόνο ένα γκολ. Γελίατρο επειγόντως για εμάς και τρελογιατρό για τους τρεντι… Δεν είναι για παραπάνω σχολιασμό οι τυπίσκοι, γιατί έτσι κι αλλιώς μόδα είναι και θα τους περάσει.

** Στα μετάλλια τώρα, οι ψευτοεπαναστάτες από την Κουταλονία με το ζόρι έκαναν χειραψία στον Βασιλιά της Ισπανίας και στην κυρά Σοφία. Μόνο που δεν σκούπιζαν μετά το χέρι στο σορτςςςςς. Ο Καστίγιας από την άλλη, φόρεσε φουστανέλα την Ισπανικιά σημαία στο σήκωμα. Όλα για το μάρκετινγκ. Γιατί από την μια πλευρά είχαμε αυτό:
...και από την άλλη αποδοκιμασίες από τους ψευτοαδικημένους.

** Μπούφος: Τι θα γίνει στους ημιτελικούς;
Koumartzis: Τον κανόνα σου τον έγραψα πιο κάτω. Από εκεί και πέρα το ‘κατενάτσιο’ του Μουρίνιο (όπως λένε και οι μοδάτοι) θέλω να ξαναδώ, γιατί εμείς οι ντεμοντέ το ποδόσφαιρο το μάθαμε αλλιώς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters