Η ΒρέΓμη...


Μοναδικά και εκπληκτικά χαμένος… αλλά τι να κάνΟμε…

Μοναδικαί στιγμαί ζούμε αφουΣ ακόμη δεν έχουμε βάλει ιντερνέτ (προσοχή με το τόνο στο δεύτερο Ε) στο νέο σπίτι… όποτεΣ τη βγάζομε στην μοναδικιά καφετέργια /παραλία με δωρΓεάν Wi-Fi και mojitossss….
Ομορφόπαιδο ο Timissss εεε;;; κορίτσα;;;


Όσο λοιπόν αγωνίζεται αυτό το παλικαρΓι πρόβλημα δεν θα έχομε…

Η παρακάτω απόδειξης από super market θα μπορούσε να ήταν για μπόλικα εμφράγματα ψες... ΑΛΛΑ και το γκολς σε σερβετ-α και βατερλό να έρχονταν και πάλι χωρίς τους υπερ-συνδυασμούς των 2άδων φφφφφφφφχαριστημένος θα ήμουν… γιατί έχομε εξ αρχής δηλώσει και τις επιλογές μας και τις προθέσεις μας.. Δεν τις έκανα τις 2άδες δεν ήρθαν κιόλας.. τώρα ΑΝ ΑΝ ΑΝ ΑΝ … χεστήκαμε ρεεεεεεεεε… 200.00 το κοντερι


Μια ακόμη παρατήρησις που θα ήθελα να κάνω μιας και από το ‘’χαμηλότερο’’ σημείο της Ελλάδος τώρα βρίσκομαι στο ‘’ψηλότερο’’ είναι πως τελικά ΟΥΛΑ μα ΟΛΑ τα παλικάρια που διατηρούν ΠΡΑΧΧΧΤΟΡΕΙΑ δεν ξέρουν πραγματικά τι σκατά προϊόν δίνουν στον πελάτη και ποιες είναι οι δυνατότητες αυτού… Να με πεις σιγά το νέο… ΑΛΛΑ αναρωτιέμαι ποιο ΑΦΕΝΤΙΚΟ θα με κράταγε στο μαγαζί του, αν μετά από αλλεπάλληλα σεμινάρΓια και εκπαιδεύσεις δεν ήξερα ΑΚΟΜΗ να λανσάρω το προϊόν του… εκτός από το Ελληνικό Δημόσιο….

Την Μαιντζζζζζζ την πιάσαμε (Μαννννιτσσσσσσσσσσσ ρεεεεε)... αι να δουμ τη συνέχεια... θα έχομε δυάς ανατροπών;;;;;

18:58@21/08

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters