Αγροτικός Αστήρ

* Σαββάτο 30 Οκτωβρίου, 12:14 μμ *
Με αφορμή:
- την προ 2 εβδομάδων 'επική' ανατροπή των Σταχυοφόρων επί της Καρδίτσας, η οποία προηγούταν 0-1 στο ημίχρονο και άρπαξε την τριάρα στο δεύτερο
- και το σημερινό ματς που θα διεξαχθεί σε λίγες ώρες στην γηπεδάρα του Αστέρος στην δυτική πλευρά της Φραπεδούπολης,
ας θυμηθούμε ορισμένα κατορθώματα-επιτεύγματα της ομαδάρας, όλα μαζεμένα σε ένα μόλις δίμηνο του σωτήριου έτους 2008.

09/04/2008 16:30 Δημοτικό γήπεδο Ευόσμου
Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα 4-3 (Ημίχρονο 1-3) Ανατροπάρα και Σκοράρα

[Review από το sport.gr] Αγροτικός Αστέρας - ΠΑΣ Γιάννινα: 4-3
Ο Αγροτικός Αστέρας ξεκίνησε δυνατά και αιφνιδίασε τον ΠΑΣ, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Σουλτανίδη και τον Σακελαρίδη στο πρώτο δεκάλεπτο. Ο Σαϊτιώτης, που ξεκίνησε τελευταία στιγμή στη θέση του τραυματία Γόγολου, βρέθηκε στο 11` τετ α τετ μετά από λάθος της άμυνας του Αστέρα και με πλασέ έκανε το 1-0 . Ο ίδιος παίκτης, με μακρινό σουτ έξω από την περιοχή, έκανε στο 24` το 2-0. Στο 34` ο Σουλτανίδης κέρδισε πέναλτι από τον Κουτσοσπύρο, το εκτέλεσε ο Τσουκαλίδης και μείωσε σε 1-2 για τον Αστέρα. Στο επόμενο λεπτό, ο διαιτητής έδωσε νέο πέναλτι, στον ΠΑΣ αυτή το φορά, και ο Σαϊτιώτης έστειλε από την άσπρη βούλα την μπάλα στα δίχτυα, πετυχαίνοντας χατ-τρικ. Με εκπληκτικό σουτ του Σακελλαρίδη στο 43`, ο Αγροτικός Αστέρας μείωσε σε 2-3. Στο 57`, ο Κουτσοσπύρος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα, αφήνοντας τον ΠΑΣ με 10 παίκτες. Ο Αγροτικός Αστέρας ενέτεινε την πίεση του και κατάφερε να ισοφαρίσει, όταν ο Σουλτανίδης με κοντινή κεφαλιά στο 70` έκανε το 3-3. Οι γηπεδούχοι ολοκλήρωσαν την ολική ανατροπή, όταν με τον Σακελαρίδη στο 87` έκαναν το 4-3 και πήραν τη νίκη.


04/05/2008 17:00 Δημοτικό γήπεδο Ευόσμου
Αγροτικός Αστέρας - Ιωνικός 4-3 (Ημίχρονο 2-3) Πάλι Ανατροπάρα; Πάλι 4-3;

[Review από το sport.gr] Αγροτικός Αστέρας - Ιωνικός: 4-3
Ο Αγροτικός Αστέρας ήταν πολύ καλός στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου, χάνοντας και τρεις σημαντικές ευκαιρίες, αλλά ο Μπαρτζώκας με καλές επεμβάσεις κρατούσε τον Ιωνικό στο παιχνίδι. Τελικά, στο 28` η κυριαρχία των γηπεδούχων καρποφόρησε, όταν ο Σουλτανίδης με δυνατό δεξί σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. Το γκολ αυτό φάνηκε ότι ...ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι δύο λεπτά αργότερα κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Ονουάτσι, ο οποίος απέφυγε τον τερματοφύλακα Παπαδόπουλο και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα, ο Ονουάτσι έπιασε για άλλη μια φορά την άμυνα των γηπεδούχων στον ύπνο, δίνοντας προβάδισμα στην ομάδα του, με το δεύτερο προσωπικό του γκολ μέσα σε δύο λεπτά! Με χαρακτηριστική ευκολία, ο Ιωνικός πέτυχε στο 38` και τρίτο γκολ, με τον Λαζανά να κάνει τη σέντρα και τον Ονουάτσι ανενόχλητο να κάνει με κεφαλιά το 3-1. Οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 55` με δυνατό σουτ από το ύψος του πέναλτι από τον Κυζερίδη και ισοφάρισαν στο 58` με σουτ του Σουλτανίδη. Ο Αστέρας ολοκλήρωσε την ολική ανατροπή στο 70`, όταν ο Μπεκιάρης, μετά από σέντρα του Παπαδόπουλου, έκανε το 4-3. Στις καθυστερήσεις ο διαιτητής Χαραλαμπίδης ακύρωσε γκολ του Ονουάτσι για χέρι.


8/05/2008 17:30 Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας
Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας 4-3 (Ημίχρονο 4-0) Πάλι 4-3; Γιαούρτωμα και στις 2 γιατί δεν το έφεραν με ανατροπή.

[Review από το sport.gr] Καλλιθέα - Αγροτικός Αστέρας: 4-3
Στο "Ελ Πάσο", σε ένα παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες, Καλλιθέα και Αγροτικός Αστέρας προσέφεραν πολλά γκολ και θέαμα, με το κοντέρ να σταματάει στο 4-3! Η Καλλιθέα προηγήθηκε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με 4-0, ενώ στην επανάληψη ο Αστέρας με φοβερή αντεπίθεση μείωσε στο τελικό 4-3. Οι θεσσαλονικείς αστόχησαν και σε εκτέλεση πέναλτι.

Όπως αντιλαμβάνεται και ο τελευταίος μπούφος, πολλές συμπτωματικές συμπτώσεις μαζεύτηκαν παραπάνω..... Και έχει και άλλα επεισόδια η σειρά με τα κατορθώματα των Σταχυοφόρων. Απλώς αναφέρθηκαν τα πιο ενδεικτικά.

Τα συμπεράσματα; Δικά σας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters