Με την ευγενική χορηγία

* Κυριακή 1 Αυγούστου, 1:04 μ.μ. *

της τσατσάς.....Μπορεί πρίν λίγους μήνες να απογοήτευσε όλο τον πλανήτη όταν διέκοψε την συνεργασία ζωής με την Μιλαν-έζα, αλλά το μόνο σίγουρο ήταν οτι αργά ή γρήγορα θα μας αποζημίωνε. Απολαύστε:

Ναι κύργιοι, η θρυλική ανατροπή ΈΤΥΧΕ να συμπέσει με την πρώτη φορά που η εν λόγω στοιχηματική εταιρία διαφημιζόταν στο Καραισκάκη. Συμπτωματική σύμπτωση. Τυχαιακή τυχαιότητα. Η διαφήμιση όπως πάντα στα καλύτερα σημεία: αυτή την φορά στις δυο 'τηλεοπτικές' γωνίες για να έχουμε και τα ανάλογα ζούμ στα κόρνερ-ς και να μένει το λογότυπο στην μνήμη του τηλεθεατή-πρόβατου έστω και υποσυνείδητα. Κοτσάρανε μάλιστα δίπλα στο σήμα, στην μία γωνία το 'Poker' και στην άλλη το 'Casino', για να υπάρξουν ηπιότερες αντιδράσεις από τον Οργανισμό. Σου λέει ''Εμείς δεν διαφημίζομε στοίχημα, αλλά μπίλιες και τράπουλες..... Τώρα αν δεχόμεθα και αθλητικά στοιχήματα τί να κάνομε;''. Θα υπάρξουν βέβαια αντιδράσεις από Regency, Πάρνηθα κ.α. και εδώ είμεθα να σχολιάσουμε.

Αλλάζω θέμα και πάω στην κατηγορία ''Παιχτικά''. Πόσες και πόσες φοραί δεν έχουμε ποντάρει ένα ματς 2ημίχ./1τελ. και πόσες και πόσες φοραί δεν κάθισε στο 2ημίχ./Χ τελ. Επειδή λοιπόν αυτές οι φορές ήταν πάρα πολλές, ο koumartzis αποφάσισε να ποντάρει εκεί που αξίζει τις επιλογές του 2ημίχ./Χτελ. και 1ημίχ./Χτελ. σε αποδοσεις από 15 τουλάχιστον και πάνω. Εδώ οι πλερωσιές στα ματς των Λιέγης και ΚοπεΝγχάγης.

Θεωρώ οτι οι αποδόσεις 17.00 και 21.00 είναι ανεχτές(και όχι ανοιΧτές) και υπάρχει επιστροφή plus το ανάλογο κέρδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters