ΑΛΗΤΕΙΑ

* Παρασκευή 16 Ιουλίου, 8:41 π.μ. *

Πιάνει ο koumartzis δύο ανατροπές σε δυάδα (Μαρίτιμο και Κάραμπαγκ) από τις πέντε που είχε στο σύστημα και έρχονται οι ΑΛΗΤΟΑΛΗΤΕΣ της sportingbet να βγάλουν την μία κερδισμένη και την άλλη ως χαμένο ποντάρισμα. Η φώτο τα λέει όλα.


Αυτή η ΑΛΗΤΟΑΛΗΤΕΙΑ δεν θα περάσει έτσι φυσικά. Ήδη έχουν σταλεί δεκάδες e-mail και για καλό τους ας διορθώσουν το λάθος μέσα στις επόμενες ώρες.

2 σχόλια:

  1. Μου κάνει εντύπωση αν στείλατε mails και δεν διορθώθηκε, γιατί όταν είχε συμβεί με εμένα πριν μήνες, είχα πάρει τα λεφτά μου πίσω και μάλιστα χωρίς να στείλω mail. Είναι πολύ μεγάλη εταιρία για να παίξει το όνομά της για μικροποσά, για αυτό είμαι ακόμη εκεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μου κάνει (καλοπροαίρετη) εντύπωση:
    - Το πώς κατάφερες και μας βρήκες. Γιατί περί κατορθώματος πρόκειται.
    - Το πώς ενώ κατάφερες να μας βρεις, δεν παρατήρησες τις επόμενες δύο αναρτήσεις από αυτή εδώ που σχολίασες, στις οποίες δίνονται όλες οι απαραίτητες διευκρινήσεις-εξηγήσεις.
    - Το πώς διόρθωσαν το λάθος τους χωρίς να τους ενοχλήσεις. Η εμπειρία μας από ανάλογες περιπτώσεις, μόνο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνει.
    - Το θαυμαστικό που ακολούθησε την φράση ''για αυτό είμαι ακόμα εκεί'' .

    Όπως και να έχει, καλώς ήρθες στο thebetkillers.blogspot.com . Σε περίπτωση δε, που είσαι της εταιρίας (γιατί γίνονται κι αυτά), το καλώς ήρθες συνοδεύεται και από το ότι είμεθα ανοικτοί σε κάθε είδους συνεργασία. Πάντα καλοπροαίρετα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

free counters