Εκπομπάρες

Μάγκες… από το Σάββατο ήθελα να γράψω 2-3 καλά λογάκια για τις 2 εκπομπάρες του Τηλεάστυ για το Μούντιαλ…!! Εε και μετά τη σημερινή εμφάνιση του κύριου Καθηγητού (βλέπε photo 2) πραγματικά απογειώθηκα..

ΣυΝΝΝγχαρητήρΓΓΓια κύργιε Γιάννη που τολμήσατε αυτές τις συνεργασιάρες.. Δάσκαλο το απόγευμα και κύριο Kαθηγητή για τη μεταμεσονύχτια ζώνη!!

Για τον Δάσκαλο, Νικόλα δεν θα πω πολλά.. άλλωστε όλοι πλέον εδώ, ξέρετε ότι τον λατρεύουμε.. Πλέον ο Δάσκαλος ασχολείται και με το στοίχημα!!! Αυτό που μένει να ακούσουμε τον επόμενο μήνα, είναι σε καμία ανάλυσή του για επιθετικό ποδόσφαιρο και ανοιχτές άμυνες να προτείνει και το γκολ-γκολ!!!!

Όσον αφορά τον ΜΕΓΙΣΤΟ κύργιο καθηγητη (μαζί με τον Γεωργίου τα βράδια) απλά σας παροτρύνω να βρείτε και να δείτε την σημερινή εκπομπή. Μεγάλες αλήθειες, τεράστιο στυλ, εκπληκτικό λέγειν, μοναδική παρουσία…  Απόλαυση να τον ακούς…

Αυτό που περιμένουμε πλέον, είναι μια εκπομπή ΣΤΑΘΜΟΣ με Δάσκαλο-Καθηγητή στο πάνελΣ για να γίνει ένας μοναδικός διάλογος/μονόλογος(!) που θα μείνει στην ιστορία..


Αύριο περίπου μετά τις 19:00 σχολιασμός για την 1η αγωνιστική του Μούντιαλ.. Περιμένω να δω και τις μαρκαδώρ για να τοποθετηθώ πλήρως..!      
02:46@16/6

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters