Yπερσυγχαρητήρ-γ-ια

* Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου, 12:54 μ.μ.*

Τα υπερσυγχαρητήρ-γ-ια μου στον luque. Tην άξιζε την ταμειάρα εδώ και καιρό και την πλερώθηκε σήμερα με μια αχτύπητη ανατροπική δυαδάρα. Μαγικές στιγμές αυτές που δεν θα νιώσει ποτέ ο κάθε παι-χ-τάκος της πλακούλας και ο κάθε τυπίσκος. Το 'χα πεί άλλωστε πρίν κάνα μήνα για τις ταμειάρες που θα γράφει το blog μέχρι τον Μάιο (η καλύτερη περίοδος για κουμάρι αυτό το τρίμηνο) και σ' αυτό ένα έχω μόνο να συμπληρώσω. Και πού 'στε ακόμα. Τα υπόλοιπα αβανταδόρικα τα αφήνω στον luque. Είναι η μέρα του.
___________________________________________________________

Στα σημερινά, έχουμε την διοργανωσάρα-επινόηση του Μιχάλαγα Πλατινί. Αποδοσάρες βλέπω και θα εφαρμοστεί η φουλ αποδοτική μέθοδος σε ανάλογες περιπτώσεις του 'ότι κινείται εκτελείται' αφού δεν υπάρχει κάποιο που να μπορώ να πετάξω από την σύστηματαρα. 3-7 με διπλά στο ημίχρονο από Κοπεγχάγη, Πάο, Φούλ-χ-αμ, Κλάμπ Μπρίτς (με Κουεμάχα), Τβέντε, Αγιάξ, Σταντάρ Λιέγης.

Η Λιέγη είναι διπλούρα και ως τελικό (μαγικό 3.90 του Οπαπ) με καλή περίπτωση το 2-3 σκορ. Την απόδοση της Τβέντε στην Βρέμη, πρέπει να την σκεφτόταν καμιά εβδομάδα. 7.50 φράγκα πλερώνει το διπλό τελικό η sportingbet. Άκου 7.50. Γνωστή εκδιδόμενη η Βρέμη, αν την κάνει την βίζιτα θα την κάνει και με 1/2 για να την γουστάρει κιόλας.

Republic-ό track για κλείσιμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters