Multi-way combos...γιατί έτσι μας αρέσει..

Ξεκινάμε και σήμερα...με καζίνο...

Στεναχώρια μεγάλη ψες, γιατί αναβλήθηκε (λόγω κακοκαιρίας) το ματς της υπερλατρείας Χάγης...(παέι το 6,10 είπαμε με τον koumartzi)....αλλά η ομοσπονδία της πρωταθληματάρας δεν μας χάλασε χατίρι και το όρισε για σήμερο... ΕΕΕ μετά απο την ανατρόπα με τις καρδουλίτσες η ομαδάρα παει φουλ για το σώσιμο και γιατί όχι την αποφυγή των μπαραζ-ίων... 6,10 ειναι αύτο.. 6,25)

Για το επόμενο ματς απλά δείτε πρώτα αυτό και μετά αυτό...(καλά ρε... πάλι κοκκινίσατε από τη ντροπή σας;;; τώρα τυρί πετάτε... την προϊστορία είδατε και τρομάξατε... θα δείξει...εγώ παντως θα ποντάρω...)
3:2 @26.00, 4:1 @17.00, 4:2 @51.00 και κάλυψη το MultiScore 3-2, 4-2, 4-3 or 5-1 @9.25
Κλείνω με μεγάλη λατρεία δασκάλου...και Αη (Αϊ) Γιάννη Σκωτίας... Στο ιστορικό «Χάμπντεν Παρκ» το ματς... Ημιτελικός Λιγκ Καπ Σκωτίας (του οποίου χορηγός είναι η CIS Insurance...) Εγώ έχω μια αγάπη με τις ασφαλιστικές (όλο κοΥμπίνες είναι...)... Προτεστάντες καλού κακού κάντε μια ασφάλεια (2 HT or FT)... γιατί ΜΟΝΟ με ανατρόπα κερδάτε... (2/1)

Αυτά systematica 2-3...
//Είχαμε επιστροφή esspres-ionismou ψες... με 2/3 και μια αναβολή... Μπράβο στον hull-i μου... πάτησε τα σαβούρια... καλά για celtic το έγραψα και ψες... ΔΕΝ ΓΡΑΦΩ ΤΙΠΟΤΑ...//
//Το ''ntela-natoro NiKOLO'' είναι το ''Allenatore'' ΑΛΛΑ εδώ παιδιά του ''ΔΑΣΚΑΛΟΥ'' είμαστε και το λέμε όπως ΜΟΝΟ εκείνος τα μπορούσε να το ΠΕΙ...χαχα..//

bye Μάγκες...
3/2@17:41

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters