Quiz με μμμΠουλμαν...

Γέλιο μέχρι δακρύων ρίχνει ο luque μάγκες αυτές τις μέρες με τον αριθμό των μμΠοούλμαν, τη χιλιομετρική απόσταση που θα έχει η ουρά των μμΠοούλμαν, αν  η εκδρομή θα είναι η μεγαλύτερη του αιώνος.. οτι... αν .. οτι... ααααααχαχαχα..


Στοιχηματάρεν μάγκες:

1. ΠΟΣΑ χιλιόμετρα θα είναι η ουρά των μπούλμαν;;; ΠΑΝΩ από 50 χιλιόμετρα;; ΚΑΤΩ από 50 χιλιόμετρα;;
2. ΠΟΙΟΣ θα είναι ο αριθμός των μπούλμαν;;; <300, 300-400, 400 και βάλε και πάρε και χώσε;;
3. ΠΟΣΕΣ χιλιάδες σουβλάκια θα φάει ο λαός;;;
4. Σολ αουτ έγινε ή οχι;;;

Περιμένω ελικοπτερικά πλάνα από το κανάλι που θα καλύψει την τελικάρα.. να βλέπει το μάτι μας ουρά και να μην χορταίνει..
Από παρασκευή στο ράδιο θα είμαι, με ολονυχτία, γλέντια και χαρές.. 

//Τώρα, ας μιλήσω λίγο σοβαρά.. αν σκοράρει ο θεός του πολέμου πρώτος, το ματς πάει για υπερσκορς.. 3-3, 4-4 κτλ κτλ.. τελικό υπερθεαμα θα έχουμε.. έχουν και οι 2 άμυνες για κλάματα.. 2 γρήγορα γκολς θέλομε..//

//Τι έγινε με την υπερομάδα;;αφου έλεγαν οι ειδικοί ότι δεν στηρίζεται μόνο στον χέσι.. παίζουν 11 παίχται κτλ κτλ.. έφταιγε μήπως το μπούλμαν;;;; ρε αντέ... ζοσε είσαι μάγκας μεγάλος..
Απόσπασμα συνέντευξης :
"Στη Βαρκελώνη θα επιτεθούμε. Θα ρίξουμε νερό στο γήπεδο για να κινείται γρηγορότερα η μπάλα, κάτι που δεν έγινε εδώ. Ελπίζω να δούμε ένα καλό ματς".

Άσε ρε γουαρδιόλα.. ρίξτε και πίτουρα και σπορακια στο κοτέτσι.. να κατέβουν και τα γεράκια να φάνε και οι κότες.. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ρεεεεε.. Σας το αφιερώνω:

//

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters