Σου κάτσε;; μήπως είσαι λίγο μαλάκα;;

Μετά από την αποστολή 2-3 βιογραφικών..πέρασε και η μέρα σήμερα.. ΚΑΙ με αφορμή το αστείο πανικό/αγωνία που βλέπω ζωγραφισμένο στα πρόσωπα του κοσμάκη για λίγη χαρά απο τη ΘΕΑ τύχη.. ΚΑΙ μια κουβέντα που είχα με τον koumartzi που με 2 φράσεις του με ώθησε (ουσιαστικά με εξώθησε!) να γράψω το παραλήρημα που ακολουθεί.. το είχα έτοιμο δηλαδή αλλα είδα και τα νούμερα μετά και λέω εδώ είμεθα..

Κλικάρτε λοιπόν στο παρακάτω βέλος (να μην τρώμε και τον χώρο στην βιτρίνα..) και πάμε να κάνουμε απλές πράξεις μαθηματικώνΕ..

Πρόλογος
Με το σιχαμένο μότο ''και αν σου κάτσει..'' σε χιλιάδες version από βέσπες, παππούδια, ελικοπτεράδες κτλ αβαντάρουν οι ατομάρες το σαπιο-παίχνιδο..θα καταλάβετε αργότερα γιατί μας τη δίνει τόσο.!!

Φωτορεπορτάζ

Γιατί χωρίς φωτογραφία δεν γίνεται..

Αναλυσιακή
Στην παραπάνω φωτογραφία (κάντε άνοιγμα σε άλλο tab για ευκολία) κράτησα τις 4 τελευταίες ΤΥΧΑΙΕΣ κληρώσεις της παιχνιδάρας που μοιράζει τα λοφτά..με τους αριθμούς που λέει η ΟΠΑΠ (αν είναι αληθινοί εμένα να με χε***.. ΑΛΛΑ έτσι ΛΕΝ ΑΥΤΟΙ!!!)
Απλές αριθμητικές πράξεις, όπως έγραψα στην αρχή..
  • Διανεμόμενα κέρδια σε όλες τις κατηγορίες:  6.988.953,40 €
  • Σύνολο ΣΤΗΛΩΝ τεσσάρων κληρώσεων: 59.241.131
τώρα.. εδώ πρέπει να μιλήσουμε λίγο! Ο koumartzis με είπε ''ΜΕΓΑΛΕ 0,50 cent έχει η στήλη..''.!  Kάνω λοιπόν,  59.241.131 επί 0,5 = 29.620.565,50 € - 6.988.953,40 € = 22.631.612,10 € .. το τζαααχχ-ποτ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ;;; μάλλον ήταν..11εκ;;; ΣΩΩΩΩΠΑ ΡΕ..

Αντί-Κλείσιμο
Απλά για την ιστορία.. το Χριστούγεννο παίχτηκαν 64.667.844 στήλες (4 last κληρώσεις) και μοιράστηκαν 12 εκ. ευρώ στην 1η κατηγορία στο μεγάλο ΤΥΧΑΙΟ τζαχ-ποτ.. Τώρα ποιές πόλεις τα κέρδισαν δεν θυμάμαι.. γιατί ΠΑΝΤΑ πόλεις τα κερδάνε.. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ποτέ..Οι συνολικοί αριθμοί ΕΙΝΑΙ βάσει της ΟΠΑΠ.. εγώ σε λέω είναι τόσο αληθινοί όσοοοοοοοοο..(βάλε την φαντασία σου..)

Κλείσιμο 
Μάγκες.. καλύτερα παίξτε ρουλέτα.. κάντε τα φιστίκια, σουβλάκια ή μαζευτείτε καμία 10ριά ατομάρες και κάντε ΚΑΜΙΑ κλήρωσαρα μόνοι σας.. Μεγαλύτερες πιθανότητες έχετε.. Για όσους θέλετε να συνεχίσετε να παίζετε αυτή τη παιχνιδάρα και να περιμένετε την ΘΕΑ τύχη και το ελικόπτερο.. ΕΕ λύστε κάνε σταυρόλεξο και κερδίστε καμία πλεχτή μπλούζα, γιατί μέχρι εκεί είστε..

ΑΑΑ και για να μην παρεξηγηθώ/ούμε.. 
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΡΕΕΕ να πηγαίνουμε στο πραχχχτορείο και να είναι πεσμένο το σύστημα λόγω ΤΖΟΚΕΡ.. ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ;;; Και να περιμένει η θεία με το νύχι το κόκκινο, το κραγιόνι, την τσίχλα και τον ένα τόνο ΛΑΚ στην σειρά.. ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΟΜΕΘΑ.. 
ΠΡΟΣΟΧΗ.. τον παππού μαγκίτη-αλάνι τον γουστάρουμε.. γιατί είναι ΠΑΙΧΤΗΣ και όλο και καμιά ατακάρα θα πετάξει να την πιάσουμε και να γουστάρομε..

9/4@02:55

2 σχόλια:

  1. Ο ΟΠΑΠ δηλώνει ξεκάθαρα ότι από το σύνολο των χρημάτων, πληρώνει τους πράκτορες, κρατάει το 50%, και τα υπόλοιπα είναι τα διανεμόμενα κέρδη [όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά].
    Γεγονός από την άλλη είναι, ότι έχεις περισσότερες πιθανότητες να πεθάνεις πηγαίνοντας στο πρακτορείο να παίξεις τζόκερ, παρά να κερδίσεις το τζόκερ που έπαιξες.
    Δεν σε ακολουθώ, ρε φίλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπότε φίλε μου, καλά κάνει και σε κλέβει..Αφού σου το λέει ΞΕΚΑΘΑΡΑ..
    ΕΓΩ, δε νομίζω να στεναχωριέμαι και ιδιαίτερα..!

    Το πράχχχτορα τον πληρώνεις ΕΣΥ και ΕΓΩ, αλλά αυτό είναι επίσης ένα άλλο θέμα..!

    Τέλος, δεν ζήτησα ΠΟΤΕ απο κανένα να με ακολουθήσει..σε ελέυθερη χώρα ζούμε..εννοείται ότι μπορούμε ΚΑΙ να διαφωνούμε..

    Vamos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

free counters