Γιάφκα

* Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου, 10:14 μ.μ. *

* Μπάγερν Μονάχου v Γκλάντμπαχ : Κύργιε Μπενκεμπάουερ, Κύργιε Αυτοκράτωρ, Μεγάλε πρόεδρε εσύ, γιάφκα των μπούκηδων την κατάντησες την ομάδα και δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη (και όχι ένδειξη) γι αυτό, από τα αποτελέσματα των 2-3 τελευταίων χρόνων. Όχι οτι πιο πρίν φερόσασταν τίμια, αλλά τις 1000 τελευταίες ημέρες δώσατε και τα σώβρακα (τα στρινγκάκια καλύτερα). Έκπληξη λοιπόν θα είναι αν κερδίσεις αύριο. Προσωπικά όμως, θα ποντάρω να χάνεις στο ημίχρονο. 8.00 φράγκα.

* Ρόντα v Ντεν Χάαγκ : Πάρε την μία και χτύπα την άλλη. Πάρτε από ένα βαθμουλάκο με στημένη ισοπαλία του 3.40, να είμεθα όλοι ευχαριστημένοι.

* Μπρέντα v Σπάρτα : Δεν ξέρω τι καιρό θα κάνει, μια φορά πάντως γκολ θα βρέξει. Over(+4.5) στο 5.00.

* Μάτερσμπουργκ v Βιένερ Νόισταντ : Εδώ μάγκες μιλάει η Ονοματολογία. Διαβάζεις Μάτερσμπουργκ και σκέφτεσαι απευθείας 3 γκολ. Διαβάζεις Βιένερ Νόισταντ και σκέφτεσαι απευθείας άλλα 3 γκολ. Ακράδαντο επιχείρημα για το Over(+4.5) που θα ποντάρω. 4.20 η απόδοσις.

* Αουγκσμπεργκ v Φρανκφούρτη : Αποτελεί παράδοση να έρχονται διπλά ημίχρονα στην Β' Γερμανίας την Παρασκευή, και μάλιστα σε νόστιμα ποσοστά. Τιμώ τις παραδόσεις λοιπόν (όχι γενικά όμως, μόνο εκεί που θέλω) και ποντάρω το διπλό του 5.50 στο ημίχρονο.

// Ας ειδοποιήσει κάποιος τον Πάνο Σόμπολο για την γιάφκα του Μονάχου, για να κάνει και το ανάλογο ρεπορτάζ με το μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και μπορεί. //



Σιχαίνομαι το Ράδιο Αρβύλα, αλλά δεν μπορώ να μην βάλω τα Τάγματα Εφόδου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters