ΝΑ ΄ΧΑΜΕ ΝΑ ΛΕΓΑΜΕ



Τετάρτη 14 του Οκτώβρη και ο καιρός βρήκε τα λογικά του. Πότε τα έχασε θα μου πείς τώρα ή πότε τα είχε, αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να ΣΕ απαντήσω. Τέλοσπάντων, αυτό που θέλω να πώ είναι οτι αρχίσανε τα κρύα (όχι τα σάντουιτς). Η ψυχρασία για να το πώ καλύτερα . Καιρός ήταν. Γιατί την είχε σιχαθεί την ζέστα ο koumartzis. Άσε που δεν την γουστάρει γενικότερα. Η ζέστη είναι καλή μόνο όταν ότι είσαι στην παραλία και κάνεις οφθαλμόλουτρο ή διαβάζεις καμια παλιοεφημερίδα ή σαπίζεις στην ξαπλώστρα. Δηλαδή μόνο όταν είσαι σε διακοπάς (αν υπάρχουν τα φράγκα βέβαια να κάνεις). Απο εκεί και μετά, τί να την κάνεις την ζέστη στην πόλη; Τί;;;;; Τίποτα. Κρύο λοιπόν και πάλι κρύο. Και όσο θα πέφτει η θερμοκρασία τόσο θα ανεβάζει στροφές ο koumartzis.

Ήδη έχετε πεί ''Καλά τί μαλακίες κάθεσαι και γράφεις πάλι;'' Ε τι να κάνω ρε μάγκες. Με το κουπόνι που έχει σήμερα, τέτοια μπορώ να γράψω μόνο. Με τόσα που έγραψα για τον καιρό θα καταντήσω ο Αρναούτογλου (ο Σάκης και όχι ο Γρηγοράκης) των BetKillers. Δεκτόν αλλά απορριπτέον.

ΠΑΡ 'ΟΛΑ ΑΥΤΑ (κάνω γύρισμα τώρα), στοιχηματικός ρατσιστής δεν είμαι, γι αυτό θα ρίξω ένα σύστημα με τα παρακάτω, αφού πρώτα αποφασίσω ποια 2 ματς τελικά θα απορρίψω. Μιλάμε για μεγάλο προβληματισμό τώρα. Μέχρι να κάνω μια δίλεπτη σύσκεψη με τον εαυτό μου για να αποφασίσω, δείτε τας επιλογάς :

Ελβετία v Ισραήλ.....2.....4.50
Βοσνία-Ερζεγοβίνη v Ισπανία.....1.....3.20
Χιλή v Εκουαδόρ.....1.....2.40
Ελ Σαλβαδόρ v Ονδούρα.....1.....4.50
Ουρουγουάη v Αργεντινή.....Χ.....3.25
Παραγουάη v Κολομβία.....Χ.....3.60
Πολωνία v Σλοβακία.....Χ.....3.40

Όποιος καθήσει απόψε και δεί την Νεοελλάδα, ή γιδοπρόβατο θα είναι ή γιδοβοσκός ή μαλάκας θα είναι ή για ίδρυμα.

Καλά κρύα. Γειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters