Στανταρ η Standard


Rubin Kazan v Internazionale
Δεν ακουμπιέται.....Συνήθως οι αγώνες του C.L. που ξεκινάνε τέτοια ώρα, σπάνε στο φαβορί για να ανακυκλώνεται το ποντάρισμα. Μην ξεχνάμε ότι η περίεργη Ρούμπιν έχασε με ΑΝΑΤΡΟΠΗ στο Κίεβο για την πρώτη αγωνιστική. Από την άλλη, έχω βαρεθεί να βλέπω την τριάδα Ζανέτι-Καμπιάσο-Στάνκοβιτς στο κέντρο της Ίντερ. Η ισοπαλία δεν θα χαλάσει κανέναν, αλλά μακριά από μένα.....

AZ Alkmaar v Standard Liege
Γελάει ο κόσμος με την Αλκμάαρ. Επιθεσάρα έχουν οι πρωταθληταί Βελγίου.Είμαι υποχρεωμένος να κοντράρω τον προπονηταρά Κούμαν. 4.00 πλερώνει το διπλό.

Arsenal v Olympiakos
Οι σκαουτέρςςςςς της Άρσεναλ και της Τσέλσι θα έχουν στραμμένα τα βλέμματα τους στον Ντιόγκο.....Αυτά τα παραμύθια πουλάνε οι δημοσιογραφάρες, και δεν βρίσκονται 5-6 να τους στρώσουν τον χαρακτήρα.....Δεν ξέρω που θα θέλουν να το πάνε τα Αγγλάκια.....Δεν ξέρω τι εντολή θα έχουν. Αν παιχτεί στα ίσια (και στα ίσα) το 4,5+ στα γκολςςςςς, μετράει ως επιλογή, με 4.20 απόδοση. Θα το τιμήσω κάπου.

Barcelona v Dynamo Kiev
Θα δώσω κατευθείαν τι θα ποντάρω αφήνοντας τα σάλια.....

Χάντικαπ Γκολ
Γηπεδούχος Iσοπαλία Φιλοξενούμενος
Μπαρτσελόνα v Ντιναμό Κιέβου -2 2.00 -2 4.00 +2 2.70


Debrecen v Lyon
Μπορεί να λείπουν Μπαστός και Λύσσανδρος για την Λυον, αλλά αυτό για μένα δεν λέει τίποτα. Παικταράδες ειναι κι αυτοί που θα τους αντικατασήσουν, οπότε ίσα βάρκα-ίσα πανιά.....Το ματς θα έρθει ισοπαλία, αλλά εγώ θα παίξω το 6.00 που δίνει ο άσσος στο Draw no bet.

Unirea Urziceni v Stuttgart
Δεν χάνει η Ουνιρέα σήμερα. Έτσι απλά.....Άσσος του 2.75 στο Draw no bet.


Fiorentina v Liverpool
Aπ' ότι βλέπω στους ψευτοτζίρους της Betfair το 81 % βλέπει under. 3.80 δίνει το 3,5+ γκολςςςςς στην sportingbet και είναι μια καλή περίπτωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters