ΔΡΟΣΑ ΡΕ


Δροσά ρε.....Καιρός ήταν.Με το κοντέρ να γράφει 22-23 βαθμούς Κελσίου ή αν προτιμάτε 72-73 βαθμούς Fahrenheit, έκλεισε μετά από μήνες ο ανεμιστήρας στο δωμάτιο.Κι ας μην χρειαστεί να ξανανοίξει.Ευτυχώς δηλαδή γιατί αν συνεχιζόταν η ζέστα μερικές ακόμα μέρες θα έμενα με το μοτέρ στο χέρι.

Στα στοιχηματικά τώρα 4 ματσάρες απο Β' Σουηδίας έχει απόψε το κουπόνι.Πολλοί δεν παίζουν τέτοιες διοργανωσάρες και δικαίωμα τους και πολύ καλά κάνουν, αλλά εγώ στοιχηματικός ρατσιστής δεν είμαι ούτε κάνω τέτοιες διακρίσεις.Και οι Σουηδοί, και οι Νορβηγοί και οι Φιλανδοί άνθρωποι είναι, το ίδιο άθλημα με τους άλλους παίζουν και μια χαρά τα λεφτά σου θα πάρεις αν προβλέψεις σωστά.Θα βρεθούνε τώρα τίποτα βλαχόμαγκες να πούνε ''Καλά ρε εδώ δεν ξέρεις τι χρώμα φανέλα φοράνε οι παίκται, κάθεσαι και βάζεις τα λεφτά σου σ αυτούς;''. Ενώ εσείς που ξέρετε τι χρώμα φανέλα φοράνε οι παικταράδες της Βερντερ Βρέμης , της Παρί, της Ατλέτικο και τόσων άλλων είστε συνέχεια στο ταμείο.Αλλά ας αφήσω τις σαπίλες τώρα κι ας ποντάρω στο διπλό της Κβιντινγκ με αποδόση 3,00 στο draw no bet, και στην ισοπαλία της Νορκεπινγκ στο 3,60 που δίνει η sportingbet.

// Είπα να δώσω και προτασάρα για πρώτο σκορερ στο Eurobasket, αλλά θα είχαμε απότομες πτώσεις από καρέκλες (κυρίως από luque και daskalo), και δεν ήθελα να διακινδυνεύσουν εξαιτίας μου. //

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

free counters